Archipool bouwt het zwembad van uw dromen!

Archipool specialiseert zich in de realisatie van persoonlijke, unieke en kwalitatieve zwembaden. Door de opgebouwde vakkennis, knowhow en passie groeide Archipool uit tot dé referentie in de regio West-Vlaanderen. Aan het roer staat tuinarchitect Thomas Vanacker gesteund door een gemotiveerd en professioneel team die de puntjes op de i zet om uw zwembadwens te realiseren.

Bij Archipool, wordt elk dossier persoonlijk door de zaakvoerder opgevolgd waardoor u steeds een vast aanspreekpunt hebt gedurende de uitwerking van uw project. U wordt in elke fase grondig geïnformeerd. Samen bouwen we het zwembad van uw dromen, volledig afgestemd op uw wensen.

Uw tuinproject zonder zorgen van A tot Z in handen van één aannemer?

Dat kan! U kunt bij ons terecht voor alle stappen binnen uw project: het uitgraven van de grond, het aanleggen van de terrassen, het installeren van de technische ruimte,… Wij bieden u een totaalpakket én een uitgebreide service na verkoop. Samenwerken met Archipool staat garant voor glasheldere communicatie, persoonlijke begeleiding en topkwaliteit.

Wenst U graag meer informatie over onze diensten, contacteer ons dan vrijblijvend.